BEDRIJVEN

 

Stoelmassages zijn op elke locatie toepasbaar, zoals op de werkvloer, tijdens evenementen en op festivals. Bij stoelmassage wordt er een speciale ergonomische massagestoel gebruikt, waarbij rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd worden. Deze laagdrempelige vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven en geeft in een korte tijd ontspanning en nieuwe energie. De duur is 15, 20 of 30 minuten.

Stoelmassage op de werkvloer werkt preventief tegen stress en voorkomt of verlicht klachten, zoals RSI, vermoeidheid en hoofdpijn. Men is zich meer bewust van de lichamelijke conditie, waarmee vroegtijdige overbelasting voorkomen kan worden. Het geeft medewerkers een gevoel van aandacht en waardering.
Een massage zorgt voor een betere energiebalans en bloeddoorstroming, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de concentratie toeneemt. In korte tijd voelt men zich energieker, fris en meer ontspannen.

Stoelmassages kunnen eenmalig, tijdelijk of op vaste basis plaatsvinden. Het kan een vast onderdeel zijn van het Arbo- of gezondheidsbeleid van uw bedrijf ter vermindering van ziekteverzuim en verhoging van de productiviteit.